Lahinguätid - enda tehtud nalajakas mäng

Oled teinud ise toreda pildi, movie või mängu ja tahaks seda teistega jagada siis siin on just selleks õige koht;)

Moderaator: Browser

Lahinguätid - enda tehtud nalajakas mäng

PostitusPostitas Timmo » Neljapäev Dets 31, 2009 10:23 am

Vanal hallil ajal olime kuulsad oma leidlikkuse ja osavuse poolest. Selle tõttu teati meid üle terve maa. Meie suures külas oli mitu inseneri, kes päevad läbi leiutasid, et meie elu oleks kergem. Ühel saatuslikul päeval võttis insener Gaguurin endale pähe minna kuule. Ta rehkendas ja ehitas nii päeval kui ööl ja ühel hommikul saigi tema imemasin valmis millega,millega meie kangelased pidid kuule lendama Masinasse mahtus 5 tarka ja osavat meest. Ja insener Gaguurini imemasin töötaski, juba oli see külaelanike jaoks nii kõrgele taevasse jõudnud, et nemad seda enam ei näinud. Kuid üleval taevas puhusid suured tuuled ja imemasin tegi kaugel kaugel eemal hädamaandumise. See koht oli üldse teistmoodi, siin ei olnud üldse nii nagu kodus, kuid meie kangelased on leidlikud.

Tegemist on külaehitamise ja- lahingmänguga, kus sa pead kurja kuningaga hakkama saama.

Ehitada saab palju erinevaid ehitisi: veski, talu, puuraiuja hütt, peamaja, kus sõjaväge juhitakse ja palju muud.

Sõdureid saab varustada erineva kaitsevarustusega - kilbid ja kiivrid.

Mängu kodukas:
http://mangulooja.dragon.ee/lahinguatid

PiltPiltPilt
Pilt
Timmo
rookie
rookie

Re: Lahinguätid - enda tehtud nalajakas mäng

PostitusPostitas Tom-D » Reede Jaan 01, 2010 8:52 pm

Sai siis ära proovitud ja mõned tunnid mängu seltsis veedetud. Silma jäid mõned vead, osad väiksemad, osad suuremad, aga rahuliku südamega võib öelda, et raisatud aeg see kindlasti polnud. Kõige suurem viga vast see, et peamaja ei saa üle level 4 (või oli see level 3) upgradeda, kuna ressurssi pole piisavalt sest ladu hoiab max. 350 puitu aga peamaja uppimiseks on vaja üle 400-ja. Esines kirjavigu (ühes tekstis kuningas Adolf, teises Hadolf). Lahingud pidi ju lõppema juhul kui ühel mehed otsas või teisel kindlus 0% peal. Miskipärast võitsin ma osad lahingud juba siis kui tema viimased mehed alles minu kindluse poole marssisid. Samuti kui kuningat ründasin siis oli mul vibumehi 150+ ja mõõgamehi 160+, jõudsin talle väravateni, nottisin maha kõik ta mehed ja asusin kindluse kallale kui järsku lõppes lahing ära ja teatati, et kumbki pole ei kaotja ega võtja!? Kas see pidigi nii olema või on mängul mingisugune lõpp ka? Ahjaa, peale seda lõi mingi errori ette ja mäng crashis.
for object killabox:

Error in code at line 5:
draw_text(x+38,y+64, peamaja.ka[peamaja.mis_ka,2])

at position 31: Unknown variable ka or array index out of bounds
Eeldan, et hääled lugesid ise sisse? Müts maha, väga hea töö. Mäng ise on ka väga hea ja huvitav, kuigi võiks rohkema tegevusega olla. Kui majad kõik ära leveldatud siis ega muud eriti teha polegi, vorbid aga hunniku mehi ja lähed kunnile kallale. Kui palju üldse on võimalik elanikke saada, lõpmatuseni? Ennem crashimist oli mul üle peaaegu 5k elanikku, huvitav kui palju juurde oleks saanud. Homemade mängude kategoorias annaks 7/10. Näha oli, et vaeva on nähtud. See mäng liigub kindlasti plaadile ja minu mängukogusse.

EDIT: Miskipärast ei saa oma savegame jätkata. Mäng jookseb lihtsalt kokku ja on lõpuks "not responding". Mingit mängusisest errorit ta ei anna. See on nõks jama kui iga kord peaks otsast peale hakkama.
PSN: Joonas74; X360 - Joonas74; Wii - 1729 3189 6827 0797; X-Fire - Joonas74
Kasutaja avatar
Tom-D
Üldmoderaator
Üldmoderaator

PostitusPostitas Timmo » Esmaspäev Jaan 04, 2010 1:59 pm

Esiteks on rõõm kuulda, et mäng pakkus lausa tundideks lõbu!
Teiseks on hea meel selle toreda ja ülevaatliku arvamuse eest.

Olen vahepeal paljud vead ära parandanud ja uue versiooni netti pannud. Ladu saab nüüd kõrgema tasemeni arendada ja päris palju pisikesi muudatusi on mängus.

Mängul on ka kindel lõpp, ka see peaks nüüd korras olema.

Mida võiks mängus veel teha, et aeg lõbusamalt läheks ja ei oleks kohti, kus peaks tühjalt ekraani vaatama?
Pilt
Timmo
rookie
rookie

PostitusPostitas Tom-D » Esmaspäev Jaan 04, 2010 8:45 pm

Tõmbasin uusversiooni ja mängisin. Meeldiva üllatusena võtab majade leveldamine nüüd ka aega mitte ei toimu hetkega. Kahjuks ei saanud edasi esimesest kuninga rünnakust kuna uusversioonis on kuninga sõdurid muutunud übersoldieriteks. Minu 22 mõõgamehest mis ma esimese laine ~10 kuninga mehe vastu saatsin jäid sekunditega järgi luukered ja kindlus läks ka esimese löögiga 0% peale. Proovisin teist korda uuesti ja vahet pole kui palju ma oma mehi kuningale vastu ei saadaks suudan ma maha nottida maksimum 1 või 2 tema meest. Kas nad peavadki nii tugevad olema? Mängu jätkamine ikka mul ei tööta, taust läheb halliks ja menüü muusika käib edasi kuid midagi ei juhtu. Mängin muidu Win Vista peal. Tööjuures proovin homme XP peal ka ära. Ahjaa, kas sinna mere peale mingit kalapaati ei saa sebida mis toitu juurde tooks või niisama ilus oleks? Samuti võiks toidul limiidi maha võtta või suuremaks panna kuna lõpu poole ei saa sellega enam midagi teha kuna inimeste külasse kutsumiseks läheb rohkem toitu kui ladu mahutab. Või saaks äkki nii, et see toidu nõue inimeste kutsumisel suureneks natuke aeglasemalt? Muidu on kõik ikka vinge nagu ennem.
Kasutaja avatar
Tom-D
Üldmoderaator
Üldmoderaator

PostitusPostitas Timmo » Teisipäev Jaan 05, 2010 11:19 am

Koodi on nii palju, et käib üle jõu nagu näha, vastased ei tohiks sellised spartalased olla tegelt :)

Kuna läpaka müük lükkus edasi, siis saan veel mängu teha. Enam ei avalda iga vea parandamise järel uut versiooni, võtan aja maha ja teen ka muud muudatused sisse.

Praegu ootakski ideid kuidas mängu paremaks teha ( peale selle, et vead korda saaksid).

Lahingusüsteemi olen üsna põhjalikult ringi teinud, toimib palju veakindlamalt ning loogilisemalt.
Teen laadimise ja salvestamise ka ümber.

Mõned üksikud questid toon ka mängu - aidake mõelda mida nende qustide täideviimisel(resursside äraandmisel näiteks) preemiaks saab.

Ma arvan, et üks quest on selline, kus saad sõlmida kaubasideme naaberkülaga, kes siis hakkavad väikese paadiga sõitma :)

Aitäh Ideede eest, Tom-D!
Pilt
Timmo
rookie
rookie

PostitusPostitas Tom-D » Teisipäev Jaan 05, 2010 2:14 pm

Questide eest võiks auhinnaks saada näiteks relvi mida ise ehitada ei saa (näiteks 10 lvl.2 kiivrit, kiviheitemasin kui lähed lossi ründama jne...). Samuti võiks olla vaenlasi rohkem kui üks kuningas. Võiks kuidagi olla astmetega, alistad kõigepealt ühe kunni, siis unlockib järgmine ja sutsu raskem vaenlane kelle alistamine enam nii lihtsalt ei läheks. Siinkohal tulekski mängu uued relvad mida saab queste täites, see omakorda tähendab, et questid tuleb ära teha et mängus edasi minna. Questideks võiks olla kasvõi naaberkülade aitamine saates neile teatud koguse ressursse ja vastu saades näiteks mõned sõdurid mis on juba lvl.2 varustusega. Samuti võiks tulla vahepeal appikarjeid naaberküladelt keda rünnatakse, siis teeks valikuliselt, et kas tahad neid aidata või mitte. Saata siis kas lihtsalt sõdureid enda valitud arv või siis lausa osaleda ka ise lahingus ja aidata kaitsta naaberküla. Samas kui sulle lööb kirja ette, et vaenlased lähenevad siis saaks saata ka ise abipalve naaberkülla, et kas neil on sõdureid säästa. See tuleks kasuks kui endal hetkel sõdureid vähe on ja tekib oht, et võid kaotajaks jääda. Eeldades muidugi, et naabrid on sinuga sõbrad mitte vaenlased. See kui palju nad sõdureid saadavad võiks olla täiesti random.
See võiks ka kuidagi olla, et oleneb mis valikud teed siis saad kas sõbruneda naabritega või luua neist endale vaenlased.
Kasutaja avatar
Tom-D
Üldmoderaator
Üldmoderaator

PostitusPostitas Timmo » Pühapäev Apr 18, 2010 11:18 pm

Tervist! Olen mänguga parajalt vaeva näinud vahepeal. Midagi uut veel tirida ei saa, kuid olen kirja pannud mõned uuendused mis tulevas versioonis on, samuti panin ülesse mõned pildid, rohkem infot saab siit:
http://mangulooja.dragon.ee/lahinguatid

Kõike paremat!
Pilt
Timmo
rookie
rookie

Mine Omalooming

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline